onsdag 17 juni 2009

Ernst lusthus! - Arkösund!

Snart är det dags för semester och Sommar med Ernst!
I år kommer han att var nästgårds, (har redan varit här).


Ernst Kirchsteiger landar i ARKÖSUND.
25 juni är det premiär för programserien ”Sommar med Ernst” i TV4. Två av avsnitten har spelats in söder om Arkösund.
För andra säsongen i rad visar TV4 programserien ”Sommar med Ernst” i sommar. Av de åtta avsnitten med Ernst Kirchsteiger i huvudrollen har två spelats in strax söder om Arkösund. – Ernst åker runt i Sverige och hjälper familjer med inredning och byggen. Och så lagar han lite mat också, berättar Malin Persson, presschef på TV4.Vid huset, som ligger precis vid vattnet strax sydväst om Arkösund, har Ernst bland annat hjälpt till att bygga och inreda ett litet lusthus. Men annars är hemlighetsmakeriet stort. De ansvariga vill inte berätta mer eftersom de inte vill avslöja för mycket av programmet för tittarna.Bland mängder av ansökningar valdes platsen ut.– Vi har besökt olika härliga delar av Sverige och fastnade för det här stället för att det är vackert och här blev Ernst inspirerad, berättar Matilda Snöwall, producent på TV4. Totalt har inspelningen vid fastigheten pågått i två veckor och den avslutades nu i veckan.– Det har varit som den svenska sommaren är, med lite regn, konstaterar Matilda Snöwall.Programserien utspelar sig på fyra olika platser i Sverige och två avsnitt vardera uppehåller sig kring varje plats, vilket är en liten fördjupning jämfört med förra årets serie. Premiäravsnittet sänds den 25e juni och de två avsnitten från Arkösund kommer att visas som avsnitt nummer tre och fyra i serien.

Informationen ovan hittade jag här.
Jag misstänker att han bygger något sånt här hus, vi får se.


Bilden har jag lånat hos Proforma som skriver om Ernst gårdshus.


2 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Det går hur bra som helst med lånet, Helene! Jag är glad för länken.
Ska bli kul när programmet sätter igång. Börjar faktiskt gilla Ernst mer och mer, han är duktig.
Ha en fin kväll!
Kram

Charlotta sa...

Skall absolut följa Ernst lusthusbygge i sommar! Han är en duktig inredare, även om man känner att programmen börjar zooma in lite väl mycket på Ernst själv...

Jag kan inte se bloggadresser på de som lägger kommentarer hos mig. Men om det är du som är den Helene som frågat om plåtskylten hos mig så är den gammal, men man kan säkert hitta liknande på Tradera.

Trevlig midsommar!

//Charlotta.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin