I går gjorde jag denna efterrätt.
MINTMUFFINS!
1 ägg
1 dl strösocker
1½ dl mjölk
½dl rapsolja
2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ dl kakao
1 tsk vaniljsocker
½ dl hackad mörk blockchoklad
½ dl krossade mintkarameller Marianne
Sätt ugnen på 200 grader
Vispa ägg och socker pösigt
Tillsätt mjölk och olja.
Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker. Sikta ner i smeten och blanda väl.
Vänd ner den hackade chokladen och karamellerna.
Fördela smeten i 8 stora muffinsformar.
Grädda mitt i ugnen 20 minuter.
Låt svalna, skär av ett lock, fyll med gräde och dekorera med en karamell och ev. florsocker.
Mums!
Gott till kaffet.
1 kommentar:
Mmm va gott det där lät! Önskar så att jag hade mer tid att baka... Hoppas att du får en bra dag! Kram!
Skicka en kommentar